söndag 5 december 2010

Andra luckan öppnas. Det är 2:a advent!

Idag hade vi glögg och pepparkakor i butiken när Mia visade sitt KNITBAG-sortiment. Det behövdes för i Helsingborg var det kallt och snålblåst. Mia är en riktig energiinjektion att ha i butiken. Härligt!

Efter stängningsdags så var det dags för etapp 2 i Tant Theas julskyltning. Det blev lite mer julstämning med knalljulröda amaryllisar i fönsterna och veckans tema är långt ifrån pilleriet i förra veckans julkrubba. Denna veckan är det stickor 9mm som regerar. Det är tre olika storlekar på filtade skålar i Samo, supermysiga filtade tossor också i Samo, underbar babyfilt i Love och trendriktigt kuddöverdrag i Shepherd's Own Chunky. Vi har beskrivningar till alltihop i butiken.


I veckan har Catthis virkat en mustig sjal i Sarek. Vi valde en lite dovare färgställning men Sarek finns ju även i lite klarare melerade färgställningar. Snygg!


För er som inte varit i butiken och tittat på storkoftan i Shepherd's Own Chunky så kan vi visa ryggen här. Den täcks nästan helt av ett brett flätparti. Helt enligt senaste modet.


Ett litet tips till er som fortfarande sitter och filar på era önskelistor i jul. Varför inte önska sig presentkort hos oss? Det kan användas både till kurser, garn, stickor och inte minst till KNITBAG sortimentet. Alla äkta hälfter, pojk/flickvänner, barn eller föräldrar förstår ju inte hur roligt det är att handarbeta och kan kanske behöva en liten vink om bra julklapp.

Ta det lugnt med julglöggen i helgen!

2 kommentarer:

  1. Jättefin skyltning, ja, alla sakerna, det behövs verkligen vara grejor så här års!

    SvaraRadera
  2. Snälla Tomten en sån tröja vill jag ha!
    Superfin!

    Lotta

    SvaraRadera