lördag 26 januari 2013

Ibland måste man få vara privat

Nej jag skall inte göra några snaskiga privata avslöjanden. I bloggvärlden är det en stor skillnad mellan att vara personlig och vara privat.

Detta gäller istället min stickning och sticktid. Jag hade helt enkelt behov av att sticka något som inte skulle hänga i butiken, något som var en privat stickning.

Jag tror att det är lätt att se att det jag stickar till butiken praktiskt taget alltid är stickat i min storlek, har en färg som jag kan tänka mig att använda och en modell jag själv gillar. Men det räcker inte alltid.

För flera månader sedan såg min ena svärdotter reakorgen med ekologisk bomull. Så mjuk och så skön. Snabbt fyllde jag i: "och underbart att sticka i och vackra färger. Jag tror jag vet en modell som hade varit fin......."


Till sist blev åsynen av garnkassen för tung. Jag bara ville komma igång. Nu en vecka senare är det 4cm kvar på bålen och sedan bara ärmarna kvar. Modellen är Caramel och eftersom den är stickad uppifrån och ner så har vi kunnat testa. Den sitter som en smäck:)

1 kommentar:

  1. En fin model og i økologisk bomuld bliver den helt sikkert lækker :)

    SvaraRadera