torsdag 4 april 2013

Intressant, spännande, nyttigt och inspirerande

och det är inte ett Kinderegg. Utan kurserna vi har hos Tant Thea de närmsta veckorna.

Redan nästa vecka, den 11 april, börjar det med en kurs intarsiastickning i en rundstickning. Intarsiastickning är det du gör om du tex stickar in ett motiv mitt på framstycket på en barntröja eller om du ger dig på att sticka någon av Kaffe Fassets tröjor där man använder en massa smånystan på baksidan.


Men hur i hela friden gör man om man vill sticka tex Tant Theas Skåne mudd (design Malin N) som har en blomma mitt på men där inte det ljusa garnet skall löpa med varv efter varv.

Om du inte vet så kan det kanske vara intressant, spännande, nyttigt och inspirerande att gå en kurs hos Tant Thea. På köpet får du lära dig att göra det fina rutmönstret på mudden.

Alla detaljer hittar du här

Nästa kurs är "Bort med avigsidorna". Här har vi besök den 17 april av Kerstin Lind som hållit flera workshops runt om i södra sticksverige. Kerstin lär ut hur man stickar flätor utan att man får en avigsida och en rätsida. Härligt att kunna pryda sina sjalar, kragar mm med dessa verk. Om du inte är fullärd kanske det kan vara intressant, spännande, nyttigt och inspirerande att gå en kurs hos Tant Thea med Kerstin som kursledare.

Alla detaljer hittar du här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar