tisdag 8 februari 2011

Mitt första publicerade mönster!!

Ett visst drag av stolt tupp kan man nog se hos mig idag. Kacklar gör jag väl alltid, i alla fall om man frågar mina närmaste, men idag är nacken sträckt och hållningen rak.

I somras såg Malin på Allers mina färgsprakande rosenmuddar och jag blev så glad att hon gillade dem. Efter lite samtal så resulterade det i att jag i början av hösten designade ytterligare ett muddmönster. Båda dessa återfinns i nummer 7 av Allers, som i dagarna kommer ut i handeln.


Visst är det fina bilder! Det tredje muddmönstet är det Malin själv som designat.

I lördags hade jag besök. Det var en sådan vitamininjektion att  depåerna nästan blev överfulla. Carina och Monica som har Madam Kruz var nere och vi satt hela dagen och bytte tankar, erfarenheter och idéer.
Tänk att vår vänskap startade i ett spontanbesök som Carina gjorde strax efter det att jag öppnat Tant Thea och att det nu känns som vi alla tre känt varandra under lång tid. Det är så härligt för även om våra butiker har olika förutsättningar och läge så har vi någonstans samma grundtänk och har så mycket nytta och glädje av vår dialog. Tack för besöket!

Min väninna Karin som också träffat dem tidigare passade på att titta in under dagen.

4 kommentarer:

 1. GRATTIS! Det numret måste man ju köpa!

  SvaraRadera
 2. Grattis till publiceringen :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis det blir till att ut o köpa tidningen i morgon.

  SvaraRadera
 4. Vad roligt! Rosenmuddarna är verkligen superfina! Grattis till den första, men säkert inte sista, publiceringen!

  SvaraRadera