fredag 2 september 2011

Fattar inte!

Jodå, det har varit rörigt och det har funnits massor av lådor i butiken men nu har vi verkligen letat. Anledningen är att jag i förrgår upptäckte att jag saknade vår poncho som Gunnel stickat. Jag hade flyttat den i butiken på fredagen och Catthis vet att hon hade en kund som provade den i lördags eller i måndags.
Nu är den borta!!

Jag hoppas fortfarande att den skall dyka upp men om någon ser en person i denna poncho (tror bara att vi har en kund som stickat i samma färgskala) så kan ni upplysa personen i fråga om att ni vet varitfrån den kommer....


Om personen får dåligt samvete så kan den anonymt lämnas in hos grannen dvs Hair Cut by Jena.

Hitintills har vi varit förskonade från sådana här tråkigheter och jag fattar inte hur man kan gå in och ta en stickad poncho som man vet är handgjord och som någon lagt ner sin själ i. Jag fattar inte!!

4 kommentarer:

 1. Usch så tråkigt :-( Så himla fräckt att bara promenera ut med något sånt.

  SvaraRadera
 2. Det har jag också varit med om när jag jobbade ett tag i garnbutik. Det försvann sockar, babyplagg, sjalar och jag vet inte allt. Det är verkligen trist att behöva misstänka kunder och hålla koll så fort någon vill prova nåt.
  Hopps att den kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 3. skandal.... Det är aldrig ok att stjäla, men att ta något som någon har skapat - där var gränsen passerad för länge sen!!! Hoppas verkligen den kommer tillrätta.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Vad synd att ni blivit av med den fina ponchon!
  Tur i oturen att det inte var Gunnel ni blev av med :::))

  SvaraRadera