måndag 9 januari 2012

Tadam! Snart dags för 2-års jubileum!

Tänk vad tiden går! Om några veckor firar Tant Thea 2-års jubileum.

Jag kan inte fatta allt som hunnits med under denna tid.

22 feb 2010 slog vi upp portarna och sedan dess har följande hänt:

Vi har hållit massor av kurser: Nybörjarstickning, nybörjarvirkning, strumpstickning från tån och upp, vanlig strumpstickning, begripa stickbeskrivningar på engelska, näverstickning, dominostickning, raglantröja uppifrån och ner, Teknikkurs I (montering mm), Teknikkurs II (flätor mm), Flerfärgsstickning, Spetssjal, Nybörjarkurs i krokning, Volangsjal.

Till min hjälp har jag haft min trogna kursledare Malin N men till näverstickningskursen lockade jag hit Kristina H och Annika H tog hand om krokningskursen.

Jag har hållit flera inspirationskvällar och pratat karriärsskifte och garner med olika grupper.

Tillsammans med Mia (KNITBAG), som jag lärt känna genom butiken, anordnade jag Uppstickaren 2011. En trendkväll med garnkant. Den krävde lång planering och återhämtning, men var enormt rolig att genomföra tack vare alla er som kom!

Jag har haft mina första mönster i Allers. Inspirerande och kul. Spännande att ha deadlines i något annat än vanliga IT och logistikprojekt... Det har hitills varit rosenmuddarna, snäckskalsmönstrade muddar, gosedjuret Långöra, gympadojorna till babyn, Elsabeths raglankofta.

Tant Thea har haft besök av världen snabbaste stickerska, Miriam Tegels och Lily Chin var hos oss med sin grupp från Craft cruises.

Catthis har varit butiken trogen ända sedan tidigt planeringstadium och sedan i höst har Anna-Maria varit hos oss.

Under de här två åren har jag stickat massor. Det har blivit mer än 22 koftor eller tröjor, 26 sjalar eller halsvärmare, 6 mössor, 3 babykoftor, en virkad julkrubba, kalsonger till tomten, kuddfodral, tovade tossor och skålar  mm

Och nu ligger en ny sjal på blockning och en väst skall få knappar idag.


Detta är väl fantastist eller hur? Och då måste man fira.


Vi kommer därför att ha ett lotteri hos Tant Thea. 


Alla som handlar för mer än 500kr, vid ett och samma tillfälle,  fram till vår födelsedag den 22 feb (både i butiken och via mail/telefon) är med i utlottning av två olika paket med 10 x 100g Rowan Colourscape (f 440 och f 441). Värdet per paket är drygt 1000kr. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar