måndag 24 oktober 2011

Måla gatorna röda och blå!

Det är en stolt stad jag bor i. Vårt HIF tog SM-guld igår och på Olympia ljöd HIF-hymnen i höstvädret.

Äldste sonen kom hem före helgen och i fredags tittade han in i butiken. Tänkte vara snäll och erbjuda ett par röda och blå lovikkavantar men han kom snabbt fram till att han mycket hellre önskade sig en halsduk i rött, blått och offwhite.
En snabb blick på färgerna i Rowans nya Creative Focus Worsted, avgjorde saken. Efter stängingsdags så cyklade jag hem med ett nystan i varje färg och kl 21 lade jag upp ca 340m och började sticka. I lördags jobbade jag och efter det hade vi främmande men på kvällen åkte stickningen fram igen.

Och i söndags var det dags för städning inför fotbollssamling i källaren. Manchester United mot Manchester City fick agera uppvärmning inför den riktiga festen, nämligen HIF mot AIK.

Fick gör en snabbversion av den röda randen för jag hann inte 11 riller innan match. det blev bara 8st och ett par trådar blev slarvigt fästa men det var en nöjd son som promenerade iväg.

Garnet var underbart att sticka med. Drygt och skönt. Nu när han åkt tillbaka så skall jag repa upp avmaskningen och sticka till de tre rillerna som saknades. Sen blir det posten som får ta hand om transporten upp till L-köping.

1 kommentar:

  1. Härligt när barn och senare barnbarn vill ha hemmastickat! Själv hade jag garnbutik när barnen var små så det blev en hel del "himmastickat". Halsduken blev fin trots att den inte är Himmelsblå : )

    SvaraRadera