måndag 31 oktober 2011

Visst ja! Snart julskyltning...

Jag har fortfarande inte helt vant mig vid att sticka i förväg. Uppstickaren var bra för Mia och jag fick modeller klara inför hösten. Men efter den kände jag det som om jag bara ville göra något åt mig själv. Ni vet, helt strunta i om det skulle tillföra något till butiken eller inte.

Vad hände då? Jo, då insåg jag att det var hög tid att börja sticka något till julskyltningen....

Efter lite funderande så fick det bli en kombination. Jag har alltså nu ett plagg liggande på blockning som jag haft på min önskelista ett tag. Garnet är relativt nytt hos Tant Thea men modellen finns bara i en bok. Om ett par dagar skall jag montera den och se om den blev precis så bra som jag hoppas.
Nästa skapelse till julskyltningen skulle ha påbörjats i helgen men tro det eller ej. Jag hade inga stickor 6,5mm och då gick det inte.

Istället har jag stickat lite på min Terrazzo från Töndering strik som jag köpte garn till på Stickstämman. Mjukt, lätt och gosigt.

Förra veckan hade vi sockstickningskurs. Alla deltagare slet för att hinna sticka färdigt en ministrumpa. Roligt att köra en kurs med den klassiska strumpan. Tidigare kurser har alla varit tå-upp. Hoppas att alla gick hem och tränade på en liten strumpa till och nu kommit igång med en i riktig storlek.
Den 8 dec har vi kurs i dominostickning. Kolla in allt roligt som går att göra och anmäl dig! Vi har platser kvar.

1 kommentar:

  1. Ser fram emot ett inlägg och en bild på det du stickat!

    SvaraRadera