lördag 18 april 2015

Ocean Lily & Not so black Lily - mina varianter av Black Lily

Jag fullständigt sprudlar av sticklust just nu. Dygnets timmar hade gärna fått vara det dubbla för hur fort jag än tycker att mina stickor rör sig så rör de sig för långsamt.

För tillfället har jag massor av färgkombinationer och garnkombinationer som roterar i huvudet, på olika varianter av Black Lily. Astrid och Mia har fått min hjärna på högvarv med sin design av Black Lily. Inte blev det lättare efter att Astrid varit på besök i veckan och vi två spann loss på tusen olika alternativ. Idag på morgonen utbytte vi bilder och hejarop.

Så trots att jag brukar säga till mina kunder att jag är oerhört strukturerad när det gäller stickning till butiken och trots att det är i princip all stickning jag gör så har jag brutit mot detta och bara kastat mig handlöst ut i en ny stickning.

Att jag dessutom är gräsänka hela helgen gör inte livet lättare. Idag kör jag 1h med städning och ljudboklyssnande och därefter är det fritt fram med 1h stickning eller bloggande. Nu är badrummet skinande rent och då fick jag sitta med detta.

Min väninna Karin har kommit igång med "Not so black Lily" och jag fullkomligt älskar utseendet på stickningen. Känslan i garnkombinationen är också helt underbar. Schulanas Macaibo blir urläcker tillsammans med Mandarin Petit.

Vad var det då som hände? Jo, innan jag gick hem igår så var jag bara tvungen att plocka ihop en egen kombination och nu har jag kommit en bit på "Ocean Lily". Det blir marina toner med orange och natur som inslag. Vet inte hur jag tog det beslutet men tror att jag ville utmana mig själv med det blåa. Jag är ju en stor älskare av grönt och bär i princip aldrig blått mer än som jeans. Men den här kombinationen går inte av för hackor, eller hur?

Båda kombinationerna och Tutti Frutti Lily kommer att finnas som garnpaket i webshopen. Garnpaketen kommer att ligga på mellan 609kr och 717kr om man väljer Macaibo genomgående och mellan 558kr och 666kr om man väljer Line i axelpartierna och ärmarna.Astrids variant av Black Lily


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar