fredag 26 november 2010

Vi tjuvkikar lite bakom lucka 1

Det har snöat ute och ikväll snöade det i skyltfönstret hos Tant Thea. Fantastiska Eva har hjälpt oss med att virka massor av snöstjärnor och ikväll fick Catthis och jag upp den i skylten. När vi låste butiken log vi båda av lycka för vi var sååååååå nöjda med hur det såg ut. Mörkt inne och skyltbelysningen mot de vita stjärnorna.
Igår höll Kristina näverstickningskurs hos oss. Först lite historik och inspiration och sedan raskt över till stickningen. De flesta deltagarna valde att börja på muddar. Någon valde sjal och Cecilia började på en kudde. Garnvalet var i många fall Zauberball och men något Noro-garn smög sig in tillsammans med Ecologico. Som vanligt var koncentrationen på topp och det var svårt att få både tidsutrymme och bordsutrymme för kaffe och fikabröd.


För mig är kurskvällarna så givande. Att se alla kunskapsslukande handarbetsvänner är underbart! Hoppas att vi skall kunna fortsätta erbjuda lockande kurser till våren.
Kristina passade på att stanna tills idag, så jag har njutit av hennes sällskap i butiken också.Tack! Jättekul att få babbla garner och idéer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar