måndag 4 april 2011

Kurspremiär och helgkonvalescens

Under många av mina yrkesverksamma år har den sjukdom, de förkylningar och de dagar med huvudvärk som jag trots allt haft, slagit till vid första semesterdagen, långhelgen eller annan ledighet.
Av den anledningen blev jag inte förvånad när ryggen började bråka i fredags. Lördagens tre timmar var ju inte så svårt att klara av och sedan var det ju en ledig dag;)
Igår försökte jag kurera mig så gott det gick. Tog en promenad med maken under vilken han påpekade att jag gick som en höggravid. Tog ett långt bad i utespat med fullt fart på massagestrålarna och sedan lite Aloe vera-kräm och värmekudde i sängen. Ingen större skillnad på eftermiddagen men redan vid HIF's vinstmatch mot Mjällby så började det släppa och idag är det mycket bättre.

Förra veckan innehöll en helt underbar kurskväll. I torsdags körde vi första omgången av vår nya teknikkurs. Den var helt fullbokad. Kursen, Teknik 1, innehöll olika uppläggningar, avmaskningar, monteringstips med olika sömmar mm mm. Alla hade svårt att slita sig och kvällen blev lite längre än planerat. Extra roligt var att många direkt anmälde sig till del två. Det måste vara ett gott betyg, eller hur? Underbart med bekräftelse på att vi prickade rätt. Som vanligt var det Malin som körde och jag som var co-driver. Extra roligt är att vi har långväga resande till våra kurser. Tack för förtroendet!Några nya garnfärger anlände i slutet av veckan. Det var Fame Trends 4 nya kulörer. Jag har en absolut favorit i sällskapet. Någon som kan gissa vilken?


3 kommentarer:

 1. Jag hade också jättekul, tiden rusade verkligen iväg :-)

  SvaraRadera
 2. Jag instämmer.......att tiden kan rusa så. Tack till duktig ledare och peppande co-driver för tydliga instruktioner och en stor nypa tålamod. Ibland blir det kortslutning i lilla hjärnkontoret och då fanns ni genast till hands. Ser fram emot nästa kurskväll !! Ingegerd

  SvaraRadera
 3. Ja,det gör vi!!!!
  Jag får min om två veckor.
  Ringer när jag har fått min.
  Kram Gina

  SvaraRadera