tisdag 20 oktober 2009

Fnurrigt


Nu har jag också virkat fnurror! Min halsduk av återanvänt garn blev färdig oo.30 natten till igår. Fattar egentligen inte själv att jag orkade sitta uppe och sticka 400m hit och 400m dit men väntar man på något gott så har man helt tydligt både ork och lust.

Maken var i Edinburg över helgen och 00.30 blev hans bagage hemlevererat av arbetskollegor och 01.20 kom han själv hem efter att ha fått offra sig och ta tåget från Kastrup. Taxibolaget hade gjort ett misstag och skickat en liten taxi och 5 personer plus chaufför är ju lite svårt att trycka in i en vanlig personbil.



Resultatet - maken hemma och halsduken klar! Igår satt jag och spånade på hur ändarna skulle dekoreras. Första idén var att göra ett par bollar och fästa i hörnen. Men efter provbollstillverkning så la jag ner den idén. Bollen blev inte tät och rolig nog. Nästa alternativ var fnurror. Ja, det fick också testas. Jag blev helt klart nöjd. Mycket roligare än en frans och snyggare än en glesa bollar. I hastigheten fick även baskern en liten "knorr"



Dessa rosor plockade jag in som en liten välkomsthälsning i söndags kväll. De är tagna direkt från trädgården och så här underbart fina är de ikväll. Vilken höst!

1 kommentar: