lördag 12 december 2009

Utslagen men på 9 reste hon sig igen

Knappast något handarbetat på 2v.
Knappast utanför huset på två veckor.
Knappast något läst på två veckor.


Jag trodde nog att jag med åren blivit bättre på att lyssna på min kropp men de senast 6v har tyvärr bevisat motsatsen. När en vanlig hederlig förkylning fullständigt golvar en då är man rätt slut och utan motståndskraft.


Nu har jag i alla fall tagit ett klokt beslut som kommer att påverka mig i positiv riktning och livet känns redan lättare.

Mina gröna muddar har varit färdiga ett tag men ljus och fotograf har saknats. Här syns dom när jag rotar i mitt lilla syskrin jag ärvt efter mormor. Jag tycker jag fick till lagom mycket ludd som pälskant och det strama pärlmönstret känns bra. Mer detaljer finns på min Ravlerysida. Ni hittar mig som TantThea. Nu när jag två gånger erkänt mig besegrad i kampen mot muddarna så återstår bara att också bli en muddanvändare. Den tiden närmar sig.

För tillfället pågår en sjalvirkning som snart kommer att presenteras. Lite mormorsstuk i svart och ett par rejäla kontrastfärger. Tror den blir snygg till en jeansjacka i vår.När jag satt och surfade från blogg till blogg häromdagen hittade fantastiskt trevlig keramik hos Ulrika Olsson. Måste även tipsa om hennes utlottning. Hon firar 200 inlägg med att lotta ut ett par supersnygga muggar. Dem skulle jag hemskt gärna vilja vinna. Visst är de häftiga!

2 kommentarer:

  1. KLoka beslut i rätt riktning låter mycket hoppfullt! Vilken rolig och intressant blogg du verkar ha! Återkommer!

    Tack för ditt bidrag i min tävling! Imorgon drar jag en vinnare! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Hej! Skönt att du är på benen igen. Undrade hur det gick med din förkylning. Muddarna ser fina ut vi hörs av!

    SvaraRadera