torsdag 31 december 2009

Dröm blir verklighet!

Nyår närmar sig timme för timme. 2009 har innehållit många fina och bra stunder. Idag blickar jag dock mest framåt framför allt därför att jag efter en fruktansvärt tung jobbhöst bestämde mig för att förverkliga en dröm.

Den 20 februari slår dörrarna upp hos Tant Thea! Detta är namnet på min efterlängtade garnaffär som jag kommer att ha riktigt centralt i Helsingborg. Jag vill förmedla en färgupplevelese och en kreativ känsla i butiken och skall göra allt för att ni skall känna det när ni kommer. Detta har varit min dröm sedan 20 års åldern och nu är den på väg att uppfyllas.

Ni undrar säkert - Var har hon hittat det namnet? Om ni läst min blogg i höst så ser ni vem Thea var. När jag och maken bollade olika namnförslag så föreslog han att jag skulle kalla butiken för Tant Ea. Ea är mitt smeknamn som bara används av de allra allra närmaste, så ni gör bäst i att glömma det lika fort som ni läst detta. När jag smakade på förslaget så kom Tant Thea så otroligt naturligt. När jag berättade det för min 83-årige pappa så kom tårarna i ögonen på honom. Nu bara längtar han till han skall få vara med på öppningen av butiken.


Någon av de första dagarna i januari kommer jag att starta upp en Tant Thea blogg där ni kan följa mina förberedelser. Jag är just nu mitt uppe i att sätta ihop garnsortimentet och ni vet ju allihop att det finns fantastiskt mycket att välja mellan. Ni kan vara säkra på att jag hjärtans gärna tar emot förslag från er.
Alla ni som läser detta, sprid gärna ut att Helsingborg skall få en ny fräsch garnbutik. Det skulle vara att få ytterligare en dröm förverkligad.
Gott Nytt År önskar Tant Thea

4 kommentarer:

 1. Jättekul, jag ska sprida så mycket jag kan. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Lycka till - jag hoppas att du kommer att ha en web-butik så att vi som inte bor i Hbg får en chans att handla :o)

  SvaraRadera
 3. Så kul! Född och uppvuxen i Sundets Pärla,( men numera boeende i Lund så reser jag gärna dit).....Och kan jag handla garn så....Var ska månne affären ligga, på Söder???

  SvaraRadera
 4. Hej alla intresserade! Affären öppnar på Möllegränden 15. Ett stenkast från Knutpunkten:) Gå rakt upp mot Bruksgatan och sedan 20m till. Det ligger en secondhandaffär i lokalen idag. /Elisabeth

  SvaraRadera