måndag 1 februari 2010

Tant Thea pustar ut och tar time out imorgon

Morgonen inleddes med detektivarbete kring de försvunna paketen. Fick till sist tag i en jättetrevlig tjej vid Posten som trots att det inte var tillåtet faktiskt kunde gå med på att ändra utkörningsadress på de TIO lådorna som var på rymmen. Innan postbilen hunnit hit blev jag dock uppringd av Alpingaraget nere i stan som meddelade mig att de fått en stor låda som jag egentligen skulle ha haft. Den verkar bara innehålla garn, sa dom. Vet inte om undermeningen var, den är nog inte så viktig för den innehåller bara garn.... Jag fick lova att försöka komma ner och hämta den.

Strax innan klockan ett så kom då äntligen bilen. Ut lastades nio stooooora paket. Chauffören var inte alls medveten om att ett paket hamnat på villovägar och jovisst han skulle gärna kört ner och hämtat det om det inte var så att han var så stressad för han skulle hämta en runda försändelser till som skulle ut idag. Ja,ja.

Yngste sonen fick hjälpa mig med att stuva in allt i hallen. Gissa vad som hände då? Jo, då kom nästa leverans! Sex ännu större lådor från Drops. Snacka om att bygga lager!

Eftermiddagen har tillbringats med att försöka bocka av allt på fraktsedlarna och till sist när maken kom hem så erbjöd han sig att hjälpa mig. Han lyfte och packade upp och jag bockade av på listor.

Mitt i all röra och hysterisk lådsituation måste jag erkänna att nu känns det verkligen att Tant Thea är på G.

I övrigt har jag haft IT-support som installerat om och om igen den programvara som skall finnas i kassasystemet. Jag tror de var uppkopplade mer än fyra timmar innan allt var på plats. När allt var klart kände jag att IT-konsulten i mig kom ut ur gömmorna och jag kunde knappt bärga mig i eftermiddags. Skall bli så roligt att lägga in leverantörer, artiklar, streckkoder, priser mm. Det kommer säkert att ta sin modiga tid men jag tror det är en bra investering för att ha ordning och reda i både papper och lager.

Trots en smärtande nackspärr så har jag stickat färdig babypresenten till imorgon. Tisdagen skall ju tillbringas med flera jättetrevliga möten och Tant Thea trycker på pausknappen under dagen.

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild på alla lådorna! Jag vill bara öppna och se vad som finns inuti...som julafton

    SvaraRadera
  2. Tant Thea är verkligen på G :P. Krya på dig med nacken. Är det ok att jag har länkat dig från min blogg?

    SvaraRadera
  3. Så mysigt det ser ut, hade gärna haft hallen full med garnlådor.

    SvaraRadera