tisdag 23 mars 2010

Påsken närmar sig....

........och då krävs det något nytt i skylten. Därför passade det bra att Onion-tröjan blev klar idag på morgonen. Alla delar är ihopvirkade och alla trådar fästa. Nu skall bara fantasin få göra sitt kring hur vi skall visa den.


Gårdagen präglades av att jag ville få till ordningen på vårt "lager" eller vad man nu skall kalla utrymmet som är både korridor och pentry och lager. En vägghylla sattes upp och nu kan en del av prylarna som vi hitintills haft nere på bänkskivan, få lite prydligare uppställning på hyllorna.


Min snickrande pappa har återigen fått en skiss i sin hand. Denna gången har jag lagt in en beställning på en låga där jag kan stoppa ner grendosan och alla sladdar. Den skall se ut ungefär som en skokartong men med gångjärn i locket och med halvcirklar utsågade i lockkanten så att sladdar kan dras förbi. Brorsan lämnade över skissen i söndags och ikväll är det dags att kolla om den är tillräckligt tydlig.


Funderar just nu på vad som skall bli nästa stickprojekt. Det lutar starkt åt en kofta i Araucanias Patagonia ett rent bomullsgarn. Vad sägs om denna modellen? Fast inte i rosa utan grönmelerat.

1 kommentar:

  1. Den koftan ser härlig ut! Somrig även i ett grönt utförande.

    SvaraRadera