tisdag 18 maj 2010

Ett FO men mest avkoppling

I helgen var det minisemester. Den enda stickning gjordes, utfördes i bilen. I och för sig ganska långa pass med tanke på att maken körde och vi hade 3,5h till Linköping, 1,5h vidare till Trosa, 1,5h ner till Linköping igen och sedan 3,5h hem. Mina sockar i Jitterbugg blev klara och jag är halvvägs på andra framstycket till min tröja i Colina. inga bilder dock.


Tillsammans med sonen besökte vi Nya slottet i Bjärka Säby. Vi åt lunch, njöt av att våren nådde dessa trakter och fick en trevlig guidning. Efter ytterligare en stund i solen var det dags för avlutande kaffe och retur till L-köping.

Naturen var fantastick. Allt är i knopp och de gröna färgerna underbara.

Äldste sonen läser i Linköping och stortrivs. Han har varit med och startat FC Innerstan, ett fotbollslag med studenter som tidigare spelat i olika klubbar. Just nu njuter de av att allt flyter på. Gick upp i 5:an, leder den nu. Vann Östgötacupen i fjol och har nu kommit långt i 2010-års turnering.

Tyvärr fick vi sms kl 01 i natt, sonen hade då suttit ett antal timmar på akuten, där han berättade att han brutit båtbenet i förra seriematchen och nu har fått ett prydligt gips som skall sitta på i minst 6 veckor. Han som älskar sin fotboll, snart tentar och sedan skall börja på ett riktigt intressant sommarjobb i Stockholm. Hoppas han blir riktigt flink på datorn med bara en hand.

Mina tuffingar i vårsolen.

Nu skall jag alldeles snart cykla ner till affären. Idag möts jag av en ny skyltning på vår nyhetsvägg (den mitt innanför dörren). Igår kom nämligen fyra nya nyanser av Jitterbug och fyra Malabrigo Lace. Skitsnygga om ni vill ha min åsikt. Hoppas ni tycker likadant!

1 kommentar:

  1. Det låter som en trevlig liten tur du har haft. Jag var i Linköping för tre veckor sedan och blev smått förälskad i staden. Funderar på att ta dit man och barn på en lill-semester. Jag var där i jobbet och hade inte möjlighet att se gamla staden, så jag måste bara dit igen. Hörde även ryktas om fabriksförsäljning hos Cloetta och det får man ju inte missa :)

    Du får lägga ut bilder på de nya garnerna, jag blir nyfiken...

    Ha det gott!

    SvaraRadera