måndag 14 juni 2010

Besök av världsrekordsinnehaverska!!Det är helt fantastiskt, ja rent av helt otroligt, men den 5 juli har Helsingborg besök av Miriam Telgels. Hon är världsrekordinnehaverska i "speed knitting" och har stickat 118 maskor på en minut! Kolla in hennes hemsida.


Vi har arrangerat ett stickcafé med Miriam och vi kommer att vara hos Tant Thea (i butiken alltså) den 5 juli kl 18-20. Det kommer att vara nödvändigt med anmälan och även om ni ser det på Meetup så måste ni höra av er till mig antingen genom mail eller genom att ringa. Det ringer liksom varningsklockor om att det kommer att bli trångt...


Miriam vill inte sticka på tid under kvällen med hon visar mer än gärna sin Speed knitting-teknik och det vill jag absolut se. Tänk om man bara kunde finjustera lite och öka hastigheten med några procent. Det skulle innebära att fler garner kan visas som färdiga alster i butiken och det hade varit underbart.


Wow! Jag är helt upprymd! Tänk att första sommaren hos Tant Thea kan innehålla stickcaféer, kurs i att sticka efter engelskt mönster, butiksdag med Tedman & Kvist och besök av världsrekordsinnehaverska. Det är verkligen full fart framåt!!

1 kommentar:

  1. Oj, oj, oj - vad läckert! Jag bor ju helt klart i fel ända av landet. En sådan härlig aktivitet i butiken!

    SvaraRadera