söndag 13 juni 2010

Missa inte erbjudandet den 19 juni!

Ni missar väl inte att Astrid Tedman och Thomas Kvist kommer och visar sin kollektion och sina garner på lördag hos Tant Thea?!

Det skall bli jätteroligt och vi firar det med att ge 20% rabatt på deras garner den dagen. I butiken finns Colina (lin & bomull), Superla (kidmohair & silke), Oh mercy me (bomull), Summer Breeze (lin&bomull), Sahara (babykamel) och till sist Mango (polyester). Astrid har härliga och moderna mönster till alla garnerna.
I fredags när centrala delarna av Helsingborg var ockuperat av nybakade, glada studenter så passade jag och Catthis på att fixa till hörnan med garn från Aade Lõng. Vi hade ju i veckan fått in en stooooor låda med nya melerade garner och hade inte plats att visa dem så som vi tidigare disponerat väggarna. Nu tog vi nya tag och satsade på hyllor istället och vi är otroligt nöjda med resultatet. Visst blev det prydligt och snyggt? Nu har vi alla deras melerade garner i lager (utom en som tydligen var restad). Priset är oförändrat, 85kr/hg!
På hemmafronten så växer min Que Sera. Jag har nu stickat färdigt framstycken och bakstycke. Det mest positiva är att jag nästan är säker på att garner kommer att räcka. Om sanningen skall fram så kände jag ett tag det där klassiska att om jag bara stickar tillräckligt snabbt så hinner garnet inte ta slut. Tyvärr så berättade Malin K i lördags på WWKIP att det bara var en villfarelse. Garnet blir inte längre för att man sticka snabbare..... och jag måste ju tro henne.Nu är det dags för mig att lägga upp maskor för ärmarna och helt ärligt så kommer jag att köra dem parallellt bara ifall att...... inte garnet räcker......

1 kommentar:

  1. Jag tror lite på det där att om man stickar fort så räcker garnet. Ibland tror jag på tur också för att det är ofta jag sitter där med en meter kvar och sticket är klart. Det kan bero på att de andra fallen med garnslut har fallit i glömska...

    SvaraRadera