fredag 18 juni 2010

Estonia- dix point!

Jag säger bara Aade Lõng. Vilket garn och vilka färger!
Vi gjorde en stor beställning för två veckor sedan och förra veckan var tjejen på Posten så vänlig att hon tog med en stooor låda, som jag egentligen skulle hämtat ut på Ica i stan, när hone ändå körde ut andra företagspaket till mig. När vi packade upp det tyckte vi allt att det var lite skumt att vi bara fick ett par härvor av en färg och inget av en annan men det var trots allt massor av garn som kom. När jag sedan fick en postavi om att jag hade ett postpaket på 15,7kg att hämta ut på ICA mitt i stan så riingde jag och kollade om de verkligen hade paketet eller om jag redan fått det. Tjejen på ICA sa att hon inte hittade det och jag glömde bort det.


Igår kom en ny avi och nu ringde jag på nytt och kollade och nu hade de ett stort paket till Tant Thea. Nu uppstod problemet med hur man fraktar 15,7kg garn på en cykel? Jag kan köra och hämta, sa Catthis! Och iväg for hon. När hon kom tillbaka storskrattade hon och berättade att hon kört på gå-gata, mot enkelriktat och vid vägombyggnad där man inte fick köra. Allt detta utan att någon haffat henne. I bilen hade hon en jättelåda garn. Här fanns alla nyanser som vi fattades och ni måste bara hålla med om att de är underbara.
Kolla in!

Idag kom påfyllning i knapplagret. Inte helt fel de heller! Jag var benhård när det gällde dödsskalleknappen. Den skulle bara beställas. Ingen tvekan!

5 kommentarer:

 1. Oj oj oj, jag behöver mer Aade Long! Och kanske några dödskalleknappar :-)

  SvaraRadera
 2. ÅÅh vilka vackra garner!! och knapparna är som godis.

  SvaraRadera
 3. Tar en av varje av garnet! och sen äter jag upp det, wow härligt! Nu fattas bara sticktiden, men den kommer, det är ju snart semester.

  SvaraRadera
 4. Mums vilka fantastiska garn!

  SvaraRadera
 5. Hello Tant Thea!
  Norrtälje calling...
  And here are our results...

  ;)

  Ha ha ha...!

  Skrev en låååång kommentar, men på något sätt så försvann den i något cyberstrikt "du har inte fyllt i rätt fält" grejs...

  Så jag provar igen!

  Min hemsida: www.stinta.se

  SvaraRadera