torsdag 22 april 2010

Butiken överlevde huliganerna

I förrgår hade vi derby i stan. HIF mötte MFF och det gick livat till i centrum. Själv lyxade jag till det med en liten shoppingrunda men på slutet kändes det lite otäckt när det small av smällare runt om och många ridande poliser fanns i rörelse. Vid 17-tiden när jag skulle hem var trapporna vid Kärnan punktbevakade av poliser. Eftersom vi bor vid Olympia så kollade jag vilken väg poliserna tyckte att jag skulle ta och jag kunde sedan lugnt passera och cykla hemåt.


Catthis upplevde en Möllegränd med fotbollssupportrar, ridande poliser och polispikéter. Vid 17-tiden tog hon in gatuprataren och låste ytterdörren och släppte sedan endast in kunder. Bra beslut, tyckte jag.

Idag lyser solen och jag bara längtar till att det blir några grader varmare. Då kommer växtligheten riktigt igång. Förra våren förändrade jag massor i vår trädgård. Många förvuxna växter åkte ut och in kom stora partier med perenner och mitt ibland dem sattes några gräs och buxbomsklot. Nu är jag så nyfiken på hur det ser ut när plantorna fått ett år till på nacken.
Så här i slutet av april så längtar jag efter det här:

och det här


På stickfronten så avancerar linnet i bomullsgarn och Mango. Jag hoppas att det blir riktigt läckert och kan inspirera fler. Mitt linne blir ca stl 38 men jag skall försöka fixa till mönster för mindre och större storlek.

Ikväll är det stickcafé. Jag ser verkligen fram emot det! Hoppas det blir lika inspirerande som de tidigare. Vi ses!
Förresten! Har jag berättat att vi fått in Malabrigo sock i fyra jättesnygga färger? Tiziano Red, Boticelli Red, Aguas och Chocolate Amargo. Samtidigt kom Patagonia från Araucania in i naturvitt, rosa och lila melerad. Och för er som är Zauberball freaks så kom färgen 2079 dvs rosa/grön/vit in i kvaliten stärke. Jag vet att ni är några som frågat efter den nämligen.
Nu har vi även fler mönster på svenska till Debbie Bliss-sortimentet. Inte helt fel, eller?

2 kommentarer:

  1. Om huliganerna stickade så skulle de inte behöva "huliganera" mera!! =)

    SvaraRadera
  2. Hittade hit via Eva i Halmstad.
    Jämarns ett sånt snyggt linne! Så läckert!

    Visst längtar man efter rejäla vårtecken nu. Här i Mälardalen snöade det idag :(

    SvaraRadera