onsdag 13 januari 2010

Tant Thea säger - Första beställningen gjord!

Idag är första garnbeställningen gjord. Det blev både lite bassortiment och ett par extraerbjudanden till vecka 8! Gissa om det pirrade i magen när beslutet togs? Skitkul!

Har även fixat så att Tant Thea är med i kommunens utskick till alla skolungdomar i Helsingborgs kommun om sportlovsaktiviteter. Vi kör 2 stickkurser för tjejer och 1 stickkurs för killar under vecka 8.

23/2 och 25/2 kommer det att finnas möjlighet för tjejer (14 år och uppåt) att lära sig sticka en enkel mössa typ Åre-mössan eller en "halstub". För killarna så är det den 24/2 som gäller. Priset för stickkursen är 200 kronor (självkostnadspris för garn och stickor). Tack vare inköpen idag så kommer det finnas möjlighet till att välja på ett par olika garnpaket.

Annars har jag mest fixat med lite torrare ärenden som tex att fixa konto till företaget (inkl kort) och att förbereda för de försäkringar som man behöver som egenföretagare eller som arbetsgivare. Inte fullt så energigivande men ack så nödvändigt. Känns i alla fall skönt efteråt.

Har även haft mailkonversation med Kristina (Queen Mudd). Hon är en stor inspirationskälla och kunskapskälla. Just nu förankrar jag lite sortimentstankar hos henne. Underbart!

1 kommentar:

  1. Jag fortsätter att följa dina förberedelser...
    Ska bli spännande....

    SvaraRadera